Bahçelievler'de bomba araması sona erdi/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha uzmanı ekiplerinin Bahçelievler Ömür Kavşağı'nda iki gündür yaptığı bomba araması sona erdi. Tüm aramalara rağmen silah, bomba ve benzeri bir bulguya ulaşılamadı.

Kayseri'de düzenlenen bir operasyonda ele geçirilen krokiden yola çıkan İstanbul polisi dün sabah erken saatlerde Bahçelievler Ömür Kavşağı'nda bulunan boş bir arazide bomba araması başlatmıştı. Dün birşey bulamayan ekipler, bugün de çalışmalarına boş arazinin yanında bulunan eski bir meşrubat fabrikasında devam etmişti. Dedektör, köpeklerle yapılan tüm aramalara rağmen bugün de bir sonuca ulaşılamadı.

Bunun üzerine emniyet yetkilileri, bomba araması operasyonunu bitirmeye karar verdi. Bugün saat 15.30'da bomba uzmanı ekipler olay yerinden ayrıldı. Uzman ekiplerin ardından çevrede güvenlik önlemi için duran Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de emniyet şeritlerini kaldırdı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha uzmanı ekipler tarafından Bahçelievler Ömür Kavşağı'nda dün başlatılan bomba araması bugün de devam ediyor. Dün boş arazide bir bulguya ulaşamayan ekipler, bugün de arazinin yanındaki eski bir meşrubat fabrikasının bahçesinde arama başlattı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgiler doğrultusunda dün Bahçelievler Ömür Kavşağı'nda bulunan boş bir arazide bomba araması yapılmıştı. Ekipler ellerindeki krokiye göre gün boyunca yaptıkları aramalarda herhangi bir bomba ve silaha ulaşamamıştı. Ekipler, bugünkü arama çalışmalarına boş arazinin yanında bulunan eski bir meşrubat fabrikasında devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber