Girişimcilik eğitimi aldılar, şimdi iş hayatına atılacaklar

Şehitkamil Belediyesi'nin vatandaşların iş hayatına atılması konusunda KOSGEB işbirliği ile düzenlemiş olduğu ?Girişimcilik Uygulamaları Eğitimi Kursu' sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitimini tamamlayan 60 kursiyer, sertifikalarını Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun elinden aldı. Genç girişimciler, projeleri kabul edildikten sonra 30 bin TL geri ödemesiz, 70 bin TL sıfır faizle geri ödemeli destekleme kredisi alabilecek.

Sertifika almaya hak kazanan öğrencileri tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ?İşin yazılı kısmını bitirdiniz. Sıra sözlü kısma geldi. Her ne kadar burada teknik bilgiler alsanız da işletmeyi açacak olan sizlersiniz. Normal şartlarda en ufak yaptığınız bir alışverişte dahi her şeyi hesap ediyorsunuz. Şu anda da herkes ilgi duyduğu bir konu hakkında proje yapmaya hazırlanıyor. O yüzden bu projeleri en ince ayrıntısına kadar hesap edip düşünerek yaparsanız, ben de eminim ki devletimiz bu projelerin uygulanmasında size elinden gelen desteği verecektir. Şimdiden ben tüm kursiyerlerimize hayırlı olsun diyorum. Güzel projelere imza atıp iş hayatınıza başarılı olmanızı temenni ediyorum.? dedi.

Bu saatten sonra girişimcilerin önemli bir sürece girdiğini belirten Gaziantep KOSGEB İl Hizmet Müdürü Said Şahiner de ?Girişimcilik uygulamaları konusunda ve yeni iş hayatına atılma noktasında KOSGEB'ten yeteri oranda yararlanabilirsiniz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber