Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı: Köylerin elektriği kesildi, hırsızlık arttı

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti merkez İlçe Başkanı Erol Özak ve İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlhan Çalışkan, köylerde elektrik lambalarının sökülmesi ile bazı vatandaşların namaza el fenerleri ile gittiğini, karanlık sebebi ile de hırsızlık olaylarında artış yaşandığını söyledi.

Ziyarete enerji tasarrufları tedbirleri çerçevesinde alınan karar gereği bazı köylerde elektrik direklerindeki lambaların sökülmesi damgasını vurdu.

Bir sokağın komple karartılmasının gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Çalışkan, uygulamanın başladığı 40 köy muhtarı ile birlikte dilekçe topladıklarını söyledi. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise "Bu durumu Enerji Bakanı'na da söyledik. Muhtarlarımızla da konuştuk. Bazı dilekçeler topladık. Dilekçeleri bizler bakanlık nezdinde dile getireceğiz. Sökülen lambaların yerine tamamen takılacağı anlamına gelmez. Hepimiz biliyoruz ki abartma uygulamalar da mevcuttur. Bazı yerlerde de eksikler vardır. Ankara'dan tespit edilen fazlalık ya da eksiklik eksik olabiliyor." şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber