Tarım Kredi Kooperatifleri 234 ziraat mühendisini daha işe aldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, bin 400 ziraat mühendisine ek olarak 234 ziraat mühendisini daha bünyesine kattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bin 904 ziraat mühendisi arasından seçilen 234 mühendis Ramazan Bayramı sonrasında işbaşı yapacak.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çiftçilerin hayatlarını kolaylaştırabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, ?Bu doğrultuda çiftçilerimize teknik ve danışmanlık hizmeti verebilmek için Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere 234 ziraat mühendisini daha bünyemize kattık.? dedi. Kutlu, Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye'nin bin 700 noktasında var olduğunu belirterek, şunları söyledi:

?Tarım Kredi Kooperatifleri olarak ülkenin her yerine dağılmış durumdayız. Çiftçilerimiz ihtiyaçlarını kolaylıkla birim kooperatiflerimizden karşılayabiliyor. Hatta biz hizmetleri artık yaptığımız yeniliklerle ayaklarına kadar götürüyoruz. Ortağımız tarlasında, bahçesinde her türlü hizmeti zorluk çekmeden alabiliyor. Alımını yaptığımız yeni 234 ziraat mühendisimiz de sahada ortaklarımızın doğru ve kaliteli bir biçimde üretim yapmaları için canla başla çalışacak. Hem ortaklarımıza hem de aramıza yeni katılan ziraat mühendislerimize hayırlı olsun.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber