Genel müdürlerden sitemli veda

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2005 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Görevlerinden, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Erdemir Genel Müdürü Kerim Dervişoğlu ve İsdemir Genel Müdürü Atamer Giyici, sitem dolu veda mesajı yayınladılar.

Erdemir Genel Müdürü Dervişoğlu, personele yönelik mesajında şunları kaydetti: ?40 yıllık meslek yaşantımda haksıza, hırsıza, nursuza fırsat vermedim, ömrüm oldukça da vermeyeceğim. Ve siz sevgili arkadaşlarımdan da isteğim şudur ki ileride hepiniz Erdemir'in yöneticilik bayrağını taşıyan bireyler olacaksınız. O yüzden bu muazzam tesisi hak ettiği yerlere taşırken yukarıda saydığım ilkelerden asla taviz vermeyin.?

Dervişoğlu, görevi süresince hak edeni hak ettiği yere getirdiklerini, liyakat sahibi, ehil insanlarla çalışmanın gereğinden bahsettiklerini ve çalışma sistematiğini de bu şekilde düzenlediklerini ifade etti.

İSDEMİR GENEL MÜDÜRÜ: HİZMET İMKANI ORTADAN KALKTI

Bütün bu başarıların Erdemir ve İsdemir'in özerk yönetimi sayesinde sağlandığını belirten İsdemir Genel Müdürü Atamer Giyici de mesajında, şunları söyledi: "Ancak, Erdemir'in hisse devri ile ilgili Özelleştirme İdaresi'nin yaptığı yeni çalışmalar ve bu kapsamda İsdemir ve Erdemir'in ana sözleşmelerinde yapılan değişiklikler belirsizlik atmosferi yaratmıştır. Bu belirsizlik atmosferi, yatırımları ve dönüşüm projelerini aynı hızda yürütme imkanını ortadan kaldırmıştır. Bu zorlu görevi yalnız ülkeme hizmet amacıyla kabul etmiştim. Gelinen noktada hızlı hizmet imkanı ortadan kalkmıştır.?

ERDEMİR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE VEKALETEN ATAMA

Yönetim kurulunun kararı doğrultusunda Kerim Dervişoğlu'ndan boşalan Erdemir Genel Müdürlüğü'ne, vekaleten Genel Müdür Birinci Yardımcısı ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fadıl Demirel'in atandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber