Mersin'de bir kişi otomobili içinde silahla öldürüldü

Mersin'de bir kişi otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nakliye işiyle uğraştığı öğrenilen gencin kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine 7 kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Polis olaydan sonra kayıplara karışan katil yada katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

Olay akşam saatlerinde Akdeniz İlçesi Yakaköy Mahallesi'nin hemen üzerindeki Ziyarettepe'de meydana geldi. Motorsikleti ile yerleşim yerinin bulunmadığı Ziyarettepe'nin yanındaki yoldan Yakaköy Mahallesi'ndeki evine dönen bir kişi uzaktan silah sesleri duyarak bir ağacın altına park edilmiş otomobile doğru silahla ateş edildiğini farketti. Olay sonrası korkan şahıs durmayıp olay yerinden hızla uzaklaşarak 155 Polis İmdat'ı aradı.

Olay yerine gelen polisler Ferit Gürbüz'ü 33 BTN 63 plakalı otomobilinin içinde öldürülmüş olarak buldu. Yapılan araştırma sonucu otomobile 12 mermi izine rastlanırken Gürbüz'ün de kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine 7 adet merminin isabet ettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Gürbüz'ün cesedi Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şanlıurfalı evli ve 2 çocuk babası olan Ferit Gürbüz'ün Yakaköy Mahallesi'nde ikamet ettiği ve nakliye işiyle uğraştığı öğrenildi. Polis cinayet sonrası telefonu ve şahsi eşyalarına dokunulmayan Gürbüz'ün cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber