Otomobil devrilen sebze yüklü kamyona çarptı: 5 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde otomobilin devrilen sebze yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre kaza, Boğazkale-Sungurlu karayolu Alaca Kavşağı'nda meydana geldi. Vedat D. (21) yönetimindeki 71 ED 632 plakalı sebze yüklü kamyon, aşırı hız sonucu devrildi. Kamyondaki tonlarca sebze karayoluna saçılırken, bu sırada Sungurlu'dan Tokat istikametine giden Hamdi Eser (47) yönetimindeki 06 GPN 76 plakalı otomobil devrilen kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Hamdi Eser ile otomobilde bulunan Seher Eser (81), Murat Eser (37), Zeynep Eser (9) ve kamyonda yolcu olarak bulunan Eray Deniz (15) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyon sürücüsünün ehliyetinin olmadığı öğrenilirken, kaza sonrası karayolunda güvenlik önlemi alan Sungurlu Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri ve jandarma ekipleri trafiği tek şeritten kontrollü olarak verdi. Yola saçılan sebzeler ise özel bir firmanın işçileri tarafından kasalara doldurularak toplandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber