Palandöken Belediyesi, işçi ikramiyelerini Ramazan Bayramı öncesi ödeyecek

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, işçilerine 500 ile 650 lira tutarındaki ikramiyelerini Ramazan Bayramı öncesi ödeyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın talimatı doğrultusunda, 110 belediye çalışanına ikramiye ödenmesi için belediye 58 bin 455 lira ayırdı. Kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre düzenlenen ve personel başına 500 ila 650 lira arasında değişen ikramiye tutarları, işçilerin banka hesaplarına maaşıyla birlikte yatırılarak, personel çifte bayram yaşayacak.

Belediye Başkanı Bulutlar, görev süreleri içinde personelin her türlü hak ve alacaklarına özel bir önem verdiklerini belirterek, "Personelimizin henüz alın terleri kurumadan ikramiyelerini ödeme konusuna daima özel bir hassasiyet gösterdik. Ramazan Bayramı öncesinde işçi personelimizin maaşıyla birlikte ikramiyelerini ödeyerek, moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutarak ve şehrimize hizmet noktasındaki çalışma hayatlarına katkıda bulunmayı amaçladık. Daha bundan üç yıl öncesine kadar işçisine borçlu olan bir belediye konumunda iken ve işçisinin 1999'dan beri alacağı olan bir belediye borç batağında hacizler kısacında iken, şükürler olsun, bugün itibariyle ne çalışan personelimize ne de piyasaya tek bir kuruş borcumuz yok." diye ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber