Osman Genç: Canik'in bir dünya şehri olması için çalışıyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'a gönül verdim. Ekibimle birlikte Samsun'un her alanda kalkınması, bir dünya şehri olması için halkımızın hizmetine koşuyoruz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik'i Samsun'un merkezi, Samsun'u da Türkiye ve dünyanın önde gelen bir şehri yapmak için çalıştıklarını belirten Genç, Samsun'un ekonomik, sosyal ve kültürel olarak kalkınmış olan yapısını biraz daha yükselterek yeni gelen nesillere daha da yaşanabilir bir şehir bırakmak istediklerini söyledi.

Genç, "Canik ilçesini Samsun'un merkezi haline getirmek istiyoruz. Bunu yaparken de Samsun'u bir dünya şehri yapma hedefindeyiz. Bütün uğraşımız halkımızın yaşam kalitesini arttırmak içindir. Samsun'a gönül vermiş biri olarak ekip olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çünkü Samsun daha fazlasını hakediyor." dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Samsunlu olmasının büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Osman Genç, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın büyük katkısıyla Jimnastik salonuumuzun inşaatı hızla sürüyor. Yine Sayın Bakanımızın desteğiyle ilçemizde yapılacak olan Spor Kampı ile Buz Pateni Salonu Samsun için büyük kazanç. Bu bakımdan da Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Spora ve spor eğitimine yaptıkları katkılarla önümüzdeki yıllarda Canik'in ve Samsun'un adını sporun pek çok branşında Türkiye ve Avrupa'ya duyurduklarını da dile getiren Genç, "Şimdi sırada Dünya var. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın Samsun'u Spor Kenti yapma hedefi var. Biz de bu hedefe paralel olarak çalışıyoruz. Öz kaynaklarımızla yaptığımız Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizin yanısıra Sayın Bakanımızın destekleriyle Canik'te ve Samsun'da hayat bulan spor yatırımları ile şehrimiz Spor Kenti olacaktır." ifadelerini kullandı.

Hayalleri gerçekleştirdiklerini iddea eden Genç, "Kurumsal, kültürel, ekonomik veya spor konularında olsun her alanda yatırımlarımız devam ediyor. Elimizdeki olanakları kullanabilmemiz önemli. Kaynaklarımızı en yararlı biçimde değerlendiriyoruz. Yatırımlarımız sayesinde istihdam konusunda ekonomik kalkınma adına bölgemize çok iyi yansımalar oluyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber