İntihara teşebbüs etmeden önce ailesinden helallik almış

Kaşıbeyaz Restoranda dün akşam ortaklarını vurduktan sonra kafasına sıkarak intihara teşebbüs eden iş adamı Enver Erdoğan'nın olaydan önce telefonla ailesini arayarak helallik istediği ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre, olay, dün 18. 00'da Bakırköy Kaşıbeyaz'da bulunan restoranda meydan geldi. İddiaya göre iş kurmak için bankadan 3 milyon TL kredi çeken Enver Erdoğan ile ortakları arasında anlaşmazlık çıktı. Anlaşmazlık sonucu iş adamı Erdoğan yanında bulundurduğu ruhsatsız silahla ortakları C. B. ve A. S. vurdu ve sonra da intihara teşebbüs etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, işadamının ailesi ve şoförünün ifadelerini aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Erdoğan'ın olaydan önce karısı ve abisine telefondan mesaj çekerek; ?Hakkınızı helal edin. Çocuklarıma iyi bakın? dediği öğrenildi. Mesajı okuyan Erdoğan'ın yakınları iş adamını arasalar da cevap vermemesi üzerine yanında bulunan şoförü ve korumasını aradı. Şoförünün telefonundan oğluyla konuşan Erdoğan ?1 saat sonra geleceğim merak etme oğlum? dedikten sonra telefonu kapattı öğrenildi. Daha sonra tekrar iş adamının ailesi şoförü aradı. Şoför A. K. telefonu açmak için dışarı çıktı. Bu esnada iş adamı Erdoğan yanında bulundurduğu ruhsatsızlık silahla ortakları C. B., A. S.'yi vurdu. Silah sesini duyan A. K. içeri girdiğinde Erdoğan'ın silahı kafasına doğrultunu gördü. İş adamı silahı ateş ettiği esnada A. K.'nin müdahale ederek kurşunun beynine saplanmasını önlediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber