Sarıkaya Belediye Başkanı Erbir: Bu yıl 70 kilometre asfalt yol yaptık

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, bu yıl içerisinde 70 kilometre yolu aslfatla buluşturduklarını söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Erbir, göreve geldikleri günden beri altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Belediye olarak ilçemizde hummalı bir çalışma yaptık. Yıllardır ihmal edilmiş su ve kanalizasyon hattını biz tamamladık. Şuan itibariyle 11. mahallemizin yollarının asfaltını atıyoruz. Diğer 4 mahallemizin yollarını da bu ay sonuna kadar inşallah bitireceğiz." dedi.

Asfalt çalışmasının yanı sıra 25 bin metre kare yolun taş parke ile kaplandığını ifade eden Başkan Erbir, "İlçemizi örnek bir şehir yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tabiî ki bu çalışmalar esnasında zaman zaman vatandaşlarımızın haklı olarak serzenişleri oldu. Fakat bazı fedakarlıklar yapılmadan da bu hizmetlere kavuşulmuyor, ama çok şükür en önemli sorunlarımızdan olan altyapı sorununu bitirdik ve 11 mahallemizin yollarını asfaltını attık. Şuanda kaldırımlarımızda taş parke çalışmaları devam ediyor, belediye olarak yaz kış demeden bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız kışın çamur yazın ise toz derdi çekmeyecekler." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber