Kaptı ama kaçamadı

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı beldesinde tatilini geçiren Rus turistin çantasını kapkaç yöntemiyle çalan şahıs esnaf tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 07:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçeye tatile gelip Oasis Otel'de kalan Rus turist Marina Kupalova, bir arkadaşı ile birlikte alışveriş için belde merkezinde bulunan çarşıya gitti. D-400 karayolu kenarında yürüyen Rus turistlerin yanına yaklaşan bir kişi, Rus turist Marina Kupalova'nın omuzunda asılı çantayı çekerek kaçmaya başladı.

Rus kadının bağırması üzerine çevrede bulunan esnaf, kapkaççının peşine düştü. Esnaftan kurtulmak için D-400 karayolundan karşıya geçmek isteyen kapkaççı, orta refüjlerde bulunan dikenli telleri aşmak istedi ancak elbisesi tellere takıldı. Kapkaççıyı takıldığı tellerin üstünde yakalayarak aşağıya indiren esnaf bir süre jandarmayı bekledi.

Çimlerin üstüne sırtüstü yatırılan kapkaççının tekrar kaçmaması için esnaf etrafında çember oluşturdu. Kapkaççı kısa süre içinde gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

Çantasını aldıktan sonra kapkaççıyı yakalayan esnafa bir bir teşekkür eden Rus turist ifade vermek üzere Konaklı Jandarma Karakoluna gitti. Adının M.Y. olduğu öğrenilen kapkaççı Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber