Burhaniye'deki yenge katili tutuklandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan olayda eski yengesini 4 kurşunla vurarak öldüren Selçuk T.(79) tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevi'ne kondu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumartesi akşam saatlerinde yaşanan olayda, iddiaya göre Ankara Devlet Opera ve Bale'sinden emekli yönetici olduğu öğrenilen Nihal Arıkan'ın (63)

oturduğu apartmana gelen eski kayınbiraderi Selçuk T. yengesi ile tartıştı. Ağabeyinden kalan iki evin parasını kendisinin ödediğini iddia eden Selçuk T., yengesinden iki daireyi kendisine vermesini istedi. Dairelerin Amerika'daki kızlarının olduğunu bildiren Nihal Arıkan, bu konuda yapacağı bir şey olmadığını söyleyince tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanında bulunan bulundurma ruhsatlı tabancasını ateşleyen Selçuk T., yengesini 4 kurşunla vurarak öldürdü.

Olaydan sonra Ören Polis Merkezi'ne giden Selçuk T., silahıyla birlikte teslim oldu. Emniyette yapılan sorgusundan sonra Burhaniye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı Selçuk T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevi'ne kondu. - BALIKESİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber