Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri ile halkı bilgilendiriyor

Sincan Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Kentsel Yenileme Projesi kapsamına alınan Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahallerinde 100 bin kişilik yaşam alanları oluşturuluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye vatandaşın proje ile ilgili detaylı bilgiye ulaşması ve aklındaki sorulara cevap bulması için iki bölgede de danışma ofisleri kurdu.

Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri vatandaşı bilgilendiriyor. Sincan Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte yürüttüğü Ulubatlı Hasan ve Saraycık Mahalleri kentsel yenileme çalışmaları sürüyor. Vatandaşın doğru ve güncel bilgilere birinci ağızdan ulaşması için Sincan Belediyesi her iki mahallede danışma ofisleri kurdu. Vatandaş, bu ofisler sayesinde aklındaki soruları yetkililerden öğrenebiliyor.

Sincan'ı yeni bir çehreye kavuşturacak olan Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Sincan, hızla gelişmekte ve büyümekte olan ilçelerin başında geliyor. TOKİ ile yaptığımız protokol sayesinde Ulubatlı Hasan ve Saraycık Mahallerimizde Kentsel Yenileme yapacağız. 100 bin kişiye yaşam alanı oluşturulacak olan projeden halkımızın doğru bilgiye rahatça ulaşması için her iki bölgemizde de danışma ofisleri kurduk. Halkımız bu ofislerden de gerekli bilgilere rahatça ulaşabilir." dedi.

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallerinde bulunan danışma ofisleri hafta içi her gün sabah 09.00 ile akşam 17.00 arasında vatandaşa hizmet veriyor. Vatandaş bu ofisleri ziyaret ederek bilgi alabildiği gibi telefon yoluyla da görevlilerden sağlıklı bilgiler alabiliyor. Saraycık Mahallesindeki Danışma Ofisine 263 89 69, Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki Danışma Ofisi'ne ise 272 70 64 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber