Odunpazarı'nda kurban kesim yerleri belirlendi, hizmetler ücretsiz yapılacak

Eskişehir'de merkez Odunpazarı Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirebilmeleri ve kurbanlarını sorunsuz kesebilmeleri için gerekli çalışmaları tamamladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye, vatandaşın kurban kesim sorunu yaşamaması, çevrede kötü görüntü ve koku oluşmaması ve kimsenin rahatsızlık duymaması için kurban kesim yerlerini belirledi. Vatandaşların sadece küçükbaş kurbanlarını kesebilecekleri kurban kesim yerleri şöyle; Emek Kapalı Pazaryeri, Eray Oto Yıkama, Eren Oto Yıkama, Ihlamurkent Sabit Pazaryeri, Prestij Oto Yıkama, Safir Oto Yıkama.

Belediye, kurban kesim yerlerinde vatandaşlara ücretsiz yardım sağlamak için görevli personel de tahsis etti. Buna göre, 9 ayrı kurban kesim merkezine toplam 36 kasap, 18 güvenlik elemanı görevlendirildi. Kesim yerlerinde kurbanlar veteriner hekim ve sağlık memuru gözetiminde kesilecek. Her kesim yerine belediye tarafından birer adet çay seti de kondu. Vatandaşlar, belediyenin tüm bu hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, vatandaşların kurban bayramlarını huzur içinde geçirebilmeleri için her ayrıntıyı düşünerek ve her tedbiri aldıklarını söyledi. Başkan Sakallı, kurban kesim yerlerinden faydalanacak olan vatandaşların küçükbaş hayvan kesimleri için Odunpazarı Belediyesi Beyaz Masa Birimine 444 26 00 nolu telefon aracılığıyla veya bizzat gelerek müracaat edebileceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber