Keçiören Belediyesi personeline eğitim semineri

Keçiören Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle belediye personeline "Kuantum İletişim ve Öfke Kontrolü" konulu eğitim semineri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle belediye personeline "Kuantum İletişim ve Öfke Kontrolü" konulu eğitim semineri verildi.

Keçiören Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet vermek için personele yönelik eğitim seminerlerini sürdürüyor. Keçiören Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle farklı birimlerde görev yapan personele NLP Uzmanı Mehmet Ekinci tarafından "Kuantum İletişim ve Öfke Kontrolü" konulu eğitim semineri verildi.

Keçiören Belediyesi Meclis Konferans Salonu'ndaki seminerde NLP Uzmanı Mehmet Ekinci, öfke yönetimi, kuantum ve kaos teorileri, davranış modelleri gibi konulara değindi. Günlük yaşamdan örnekler veren Ekinci, öfkenin bireyin haz alma duygusunun engellenmesi nedeniyle ortaya çıktığını belirterek öfkenin nasıl kontrol edilebileceği ve stresle baş edebilme yolları hakkında bilgiler verdi.

Günlük yaşam içerisinde ikili ilişkilerde izlenmesi gereken yöntemleri anlatan Ekinci, katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Keçiören Belediyesi olarak belli aralıklarla çalışanlarına yönelik eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Belediye personelimizin vatandaşlarımıza yönelik her türlü hizmeti en iyi şekilde verebilmesi için farklı konularla ilgili eğitim seminerleri veriyoruz. Konusunda uzman kişilerce verilen seminerler ile hem personelimiz bilinçleniyor hem de Keçiörenlilere daha kaliteli ve iyi bir hizmet veriliyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber