Ödemiş-İzmir tren seferleri rötarlı yapılıyor

Ödemiş-İzmir arasında düzenlenen tren seferleri rötarlı yapılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ödemiş - Cumaovası arasında yapılan yol yenileme çalışmaları kapsamında tren seferleri rötarlı olarak yapılıyor. Bugün 05.20'de Ödemiş'ten hareket eden ve Basmane'ye 07.32'de varması planlanan ray otobüsü, bir saat 42 dakika rötarlı olarak saat 09.14'te Basmane Tren Garı'na ulaştı.

Adnan Menderes Havaalanı'nda Mustafa Kara adlı yolcu, "Ödemiş'te yaşıyorum. Mesaiye sürekli trenle gidip geliyorum. Bu durumdan haberim yoktu. Tren çok yavaş gidiyor ve yol tek hat olduğu için, Pancar beldesinde olduğu gibi bazı yerlerde karşıdan gelen trene yol verilip onun geçmesi bekleniyor. Neticede bugün işe geç kaldım ancak yolcuların güvenliği için yapılan bu çalışmanın faydalı olduğu kanaatindeyim. Artık durumu işyerine izah edeceğiz.? dedi.

Aynı işyerinde çalışan Yusuf Esedoğlu, Erhan Gezen, Bilal Uçar ve Ramazan Doğan ise şunları söyledi: ? Çalışmalar çok yerinde ve gerekli. Ama biz haberli olsaydık işe geç kalmamak için alternatif ulaşım yolları arardık. Durumu sorduğumuz kişilerden, yol yenileme çalışmalarının en az 1 ay süreceğini öğrendik. Halkımız bu rötarları dikkate alarak yola çıksın.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber