Göreve yeni seçilen baro yönetimi Vali Yenigün'ü ziyaret etti

Erzincan Barosu seçimi ardından, üçüncü kez baro başkanlığına seçilen Avukat Can Tekin, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Selman Yenigün'ü ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilik makam odasında gerçekleşen ziyarette, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtan Baro Başkanı Avukat Can Tekin, yeni dönemdeki çalışmaları hakkında Vali Selman Yenigün'e bilgi verdi.

Baro Başkanı Can Tekin, ?Yargı, son derece önemli işlevsel bir görev ve yetkiye sahiptir. Yeni yönetimimiz, evrensel hukuk değerleri doğrultusunda mesleğimize, baromuza, meslektaşlarımıza ve topluma hiç durmadan hizmet edecektir. Baro başkanlığı olarak vatandaşlarımızın savunma haklarını kullanabilmeleri için görevimizi büyük bir sorumluluk anlayışı içinde yerine getirmekteyiz.? dedi.

"AVUKATLAR TOPLUMDA ÖNEMLİ GÖREV YERİNE GETİRİYOR"

Avukatların, toplumda önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Valin Selman Yenigün, ?Baroların varlığı, ülkelerin demokrasi alanında gelişmişliğinin önemli bir göstergesidir. Hukukun üstünlüğünün sağlanmasında ve toplumumuzu oluşturan bireylerin hak ve özgürlüklerin kullanılmasında avukatların önemli bir yeri vardır. Erzincan Barosu'nun çalışmalarını, Erzincan'ın gelişmesi için ortaya koyduğu katkıları ve çalışmaları büyük bir takdirle karşılıyorum. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyor, yeni yönetim kurulunuzun hayırlı olmasını diliyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber