'Gençler daha fazla sosyal projelerde yer almalı'

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, gençlerin daha fazla sosyal projelerin içinde yer alması gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, Ekonomi ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Taylan Öztaylan, Gençlik Kolları MKYK üyesi Erdem Acar, AK Parti Adana Gençlik Kollarını ziyaret etti. İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, bu ziyaretlerin kendilerine heyecan ve güç verdiğini ifade etti.

Gençlik kolları teşkilatlarının dikkat etmesi konuları anlatan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, sorumluluklarını ve teşkilat ile ilgili bilgileri anlattı. Gençlerden daha fazla sosyal projelerin içinde yer almalarını isteyen Ahmet Kılıç, bu konuda ilçelere önemli bir sorumluluk düştüğünü vurguladı. Kılıç, çalışmalarından dolayı başta İl Başkanı Mehmet Ay, ilçe başkanları ve yöneticilerini tebrik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber