Belediye Başkanı Genç, Öğretmenler Günü'nü çiçek ve pastayla kutladı

Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç, öğretmenler günü nedeniyle ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tekin Karabulut ile Karşıyaka Anadolu Lisesi Müdürü Ayşegül Özkaraduman'ı ziyaret eden Osman Genç, öğretmenlerin gününü kutlayıp onlarla sohbet etti.

Kendisinin de eğitimci olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Öğretmenlerimiz, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuştur. En değerli varlığımız olan gençlerimizi, çağın şartlarına uygun şekilde, gerekli bilgi beceri ve donanımla yetiştirerek geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz; insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğinin mensubudur." dedi.

Öğrencilerin ilgisiyle de karşılaşan Başkan Osman Genç, onları kırmayarak öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Genç, okul idarecileri ve öğretmenlerle Öğretmenler Günü pastası keserek bu özel günün coşkusunu meslektaşlarıyla paylaştı. Ziyarette ayrıca Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdür vekili İsmail Tekin de yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber