25/11/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak illerine hizmet verecek bölgesel Zafer Havaalanı'nı hizmete açacak. Törene, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak. (12.00-14.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da. Kılıçdaroğlu, ?Değişen Zamanlarda Sosyal Demokrasi: Balkanlar'da Dayanışma ve Refah' konulu konferansa ve kapanış oturumuna iştirak edecek. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'da Mimar ve Mühendisler Odası'nca düzenlenen kahvaltıya katılacak, ardından restorasyonu süren yerlerde incelemeler yapacak. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te. Çeşitli açılışlar yapacak olan Bakan Şahin, şehit uzman çavuş Serkan Perişan'ın ailesine taziye ziyaretinde de bulunacak. (10.00-16.00)

CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gürsel Tekin ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, İzmir'in Buca ilçesinde düzenlenecek partiye katılım törenine katılacak. (13.00)

Eğitim gönüllüsü Şerafettin Kocaman, İstanbul Büyük Çamlıca Camii'nde öğle namazından sonra düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

"Devleti yönetenler güvenliğine para ve zaman harcamayı sevmiyor" (Özel)

Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit'in koruma amiri Recai Birgün, devleti yönetenlerin, güvenliğine para ve zaman harcamayı çok sevmediğini söyledi. Birgün, koruma görevini yerine getirirken her zaman sıkıntı yaşandığını ifade etti. Korunan kişinin, güvenliği çok fazla ciddiye almadığına dikkat çeken Birgün, 'Bana kim ne yapacak, burada birşey olmaz, benim halkla birlikte olmam, halkın içine girmem lazım' gibi bir takım popülist yaklaşımlarla korumacının yaptığı görevi hep zaafa uğratırlar.'' dedi.

GAL'ı ortaya çıkaran savcı Cihan'a konuştu (Özel)

İspanya'da ETA örgütüne karşı mücadele amacıyla devlet içinde yasadışı olarak kurulan ve GAL ismiyle anılan örgütü ortaya çıkaran savcı Ignacio Gordillo, Cihan Haber Ajansı'na konuştu. Gordillo, GAL türü oluşumların ortaya çıkmaması için hukukun üstünlüğünün herkese karşı çok hassas bir biçimde korunması gerektiğini vurguladı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasına Gaziantepspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor-Kayserispor ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00/19.00)

PTT 1. Lig'in 13. haftasında Şanlıurfaspor-Boluspor, 1461 Trabzonspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor, Manisaspor-Çaykur Rizespor ve Adanaspor-Torku Konyaspor karşılaşmaları yapılacak. (13.00/14.00/19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber