Muhtarlardan Kaymakam Halal'a 'Hoşgeldin' yemeği

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Malkara Kaymakamı olarak göreve başlayan Mahmut Halal için muhtarlar tarafından yemek verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahar Tesislerinde verilen yemeğe, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Sedat Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Tapu Sicil Müdürü Ali Aydın, Ziraat Bankası Müdürü Memduh Eser, Sağlamtaş Belediye Başkanı Ahmet Bedel, Kozyörük Belediye Başkanı Basri Yay, Balabancık Belediye Başkanı Şaban Sayılır, Daire Amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Gecenin açılışında yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yapan Muhtarlar Derneği Başkanı ve İbrice Köyü Muhtarı Ali Çolak, etkinliğe destek veren ve katılan tüm muhtarlara teşekkür etti. Ve Kaymakam Halal'ın çalışmalarında her zaman yanında olacaklarını kaydetti. Ardından söz alan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, "Büyükşehir Belediye Yasasının köylerimize çok güzel hizmetler getireceğine inanıyorum. Bunları köylerimize gidip detaylı olarak anlatacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber