Bilim olimpiyatlarında Samsun'un gururu olan öğrenciler ödüllendirildi

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, bilim olimpiyatında derece elde eden Özel Feza Fen Lisesi öğrencilerini makamında kabul ederek, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2012 20:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürü Cora, yönetici olarak Samsun'un adını ülke genelinde aldıkları başarıyla duyuran öğrenci ve öğretmenlere tek tek teşekkür etti. Öğrencilerle sohbet eden Mustafa Cora, onlardan bilim olimpiyatlarına nasıl hazırlandıkları konusunda bilgi aldı. En kısa zamanda okullarını da ziyaret edeceğini ve imkân olması halinde bir de söyleşi yapabileceğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, ?Bir başarıyı kazanmak elbette çok önemli, ama o başarıyı daha yukarılara çıkartmak, beklenene cevap vermek daha çok çalışma ister. Sizler bunu başaracak kapasitede ve donanımdasınız. Bizim imkânlarımızla sizin şu anki imkânlarınız arasında çok fark var.? dedi.

TÜBİTAK 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları yarışmasında Büşranur Durmuş ve Cemre Atalar biyoloji dalında, Yusuf Mertcan Kabadayı da fizik dalında bronz madalya kazanan öğrencilere Dr. Mustafa Cora çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber