Geleceğin kadın yöneticileri Topuk Yaylasında bir araya geldi

Elginkan Vakfının katkılarıyla, Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Birimi ve Yönetim ve Liderlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği kadın akademisyenlerin, yöneticiliğin alt kademelerinden itibaren cesaretlendirilmesi ve liderlik görevleri için aday olmalarını desteklemek üzere hazırlanan eğitim ve mentorluk programı Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden kadın akademisyenler ve kadın yöneticilerin katılımı ile başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geleceğin kadın yöneticileri Topuk Yaylasında bir araya geldi

Yükseköğretimde Kadın Liderliği Programı" adıyla, Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri'nde düzenlenen eğitimler 2 gün boyunca devam edecek.

Elginkan Vakfı Bolu Şubesi Müdürü Murat Özen, Elginkan Vakfının çalışmaları hakkında bilgi vererek, böyle bir programa destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yrd. Doç. Dr. Meral Elçi "Liderlik potansiyeli nedir? Bir kadın lider olarak ben kimim? Bir kadın lider olarak nasıl yetiyorum gibi sorulara iç görü sahibi olabilmemizi umuyorum, hem iş alanında, hem sosyal alanda güçlü, zayıf yönlerinizi geliştirebileceğinizi düşünüyorum" dedi.

Prof. Dr. Acar Baltaş,"Kadın liderlerde potansiyeli hayata yansıtmak" konulu sunumu gerçekleştirdi. Konuşmasında, "Geleceğin liderlik modellerinde kadınlar daha avantajlı olacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber