Demre Lisesi, 'Pilav Günü'ne katılacak eski çalışanlarını arıyor

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Demre Lisesi, 25 Mayıs 2013'de düzenlemeyi planladığı pilav günü için eski çalışanlarına ilanlarla ulaşmaya çalışıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2013 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demre Lisesi, 'Pilav Günü'ne katılacak eski çalışanlarını arıyor

Kurulduğu yıldan bu yana Demre Lisesi'nde görev yapan tüm çalışanları mezun ettikleri öğrencileri ile düzenlemeyi planladıkları pilav gününde buluşturmak için gazetelere ilan veren Okul Müdürü Mehmet Emin Aygün, "Bu buluşmaların katılımcılara hatıralarla dolu nostaljik anlar yaşatacağını düşünüyorum" dedi.

Okulun 1977 yılında eğitim öğretime başladığını, 1981 yılında da ilk mezunlarını verdiğini hatırlatan Okul Müdürü Mehmet Emin Aygün "O günden bu güne yaklaşık 2 bin mezun verilmiş. Mezunlarımızı kendilerine eğitim veren öğretmenleriyle 25 Mayıs 2013 Pilav Günümüzde buluşturmaya çalışacağız. O gün ayrıca onları okul sıralarına geri götürecek, çocukluklarını tekrar yaşatacak birçok etkinlik de yapacağız" diye konuştu.

Geçmişte Demre Lisesi'nde çalışmış, daha sonra görev yeri değişmiş veya emekli olmuş öğretmenlerin irtibat telefonlarına ulaşılamadığının bilgisini veren Aygün, "Telefon ve adresleri olmayan arkadaşlarımıza ise ulaşmak neredeyse imkansız. Bu durumda 100 kadar personel var. Öğretmenlerimize ulaşmak için komisyon bile kurduk. Adeta samanlıkta iğne arıyoruz. Okulumuzun eski adı Kale Lisesi. Bu isim değişikliğinin de etkisi var sanırım. Sosyal medyadan her iki ismimizle de çağrılar yapıyoruz. Basın kuruluşlarından da yardım bekliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber