Şahinbey Belediyesi mefruşat ve bilgisayar kursları yoğun ilgi görüyor

Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde eğitimi verilen mefruşat ve bilgisayar kursları, vatandaşların yoğun ilgisine neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şahinbey Belediyesi mefruşat ve bilgisayar kursları yoğun ilgi görüyor

31 bin 167 kursiyer sayısına sahip olan Şahinbey Belediyesi sosyal tesisleri, gün geçtikçe hızlı bir şekilde genişleyerek büyümeye devam ediyor. Sosyal tesislerde aldıkları eğitimlerle yeni bir meslek öğrendiklerini ve kazanç sağlayarak günlük ihtiyaçlarını da giderdiklerini ifade eden kursiyerler artık geleceğe umutla baktıklarını kaydetti.

Şahinbey Belediyesi'nin kendilerine sağlamış olduğu bu imkanla aile bütçelerine katkı sağladıklarını belirten bir kursiyer, "Burada yaptığımız el emeği göz nuru el işlerimizi büyük bir titizlikle önce öğrenip sonra halkın beğenisine sunuyoruz. Açtığımız sergilerle vatandaşların olumlu tepkilerini alıyoruz ve onlarında sosyal tesislere gelmeleri konusunda teşvik ediyoruz. Burada yapmış olduğumuz dikiş nakışları Gümrük Hanı'nda pazarlayarak hem günlük ihtiyacımızı karşılıyoruz hem de aile bütçemize katkıda bulunuyoruz" dedi.

55 Sosyal Tesis'te 31 binin üzerinde rekor bir kursiyer sayısına sahip olan ve 30 ayrı branşta aynı anda eğitim imkanı sunan Şahinbey Belediyesi, günlük yaşantımızın vazgeçilmezlerinden olan bilgisayar kullanımını da sosyal tesislerde kursiyerlerin hizmetine sunuyor. Aldıkları bilgisayar eğitimi sonunda yapılacak değerlendirme sınavıyla başarılı olmaları durumunda Bilgisayar Kullanımı Sertifikası almaya da hak kazanacak olan kursiyerler, iş bulma konusunda da önemli bir avantaja sahip olmuş olacak.

Şahinbey Belediyesi'nin vatandaşa sağlamış olduğu bu hizmetlerden dolayı minnettar olduğunu ifade eden bir başka kursiyerler, " Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize böyle bir fırsat verdiği için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber