Avukatlar tiyatro grubu sahne alıyor

Adana Barosu'nun desteği ile 3 yıl önce oluşturulan Avukatlar Tiyatro Grubu, 'Anam, Bacım, Avradım' isimli oyunu sahnelemek için gün sayıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2013 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Avukatlar tiyatro grubu sahne alıyor

Adana Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, mesleğin gereği stres ve yoğun bir tempo içerisinde dahi sanatın bir dalıyla uğraşan meslektaşlarıyla gurur duyduğunu belirterek, "Tiyatro Topluluğumuzun kuruluşundan bu yana 3 yıl geçmiştir. Geçen her yılda meslektaşlarımız performanslarının üstüne biraz daha koyarak bizleri çok mutlu ediyorlar. Tiyatro Topluluğunun kuruluşundan, bugünlere gelmesinde katkısı ve emeği olan tüm meslektaşlarımı kutluyor, teşekkür ediyorum. Sergileyecekleri oyunda tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Bizlere kapılarını açan değerli üstat Adana Devlet Tiyatroları Müdürü ve oyunun yönetmeni N.Fırat Demirağ'a da ayrıca teşekkür ediyorum. Oyuna tüm meslektaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde 19-20 Haziran tarihleri arasında sahnelenecek oyun, kadına yönelik şiddet hakkında izleyicilere farklı bir bakış açısı sunuyor.

İnan Yılan'ın yazdığı iki perdelik oyunda rol alan isimlerin tamamı ise avukatlardan oluşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber