Söke-Milas yolunda kaza

Söke-Milas yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2013 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Söke-Milas yolunda kaza

Söke-Milas yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Seyir halinde iken yoldan çıkıp şarampole uçan kamyonetin sürücüsünü ilk müdahaleyi yoldan geçenler yaptı.

Edinilen bilgiye göre, bir firmaya ait kamyonet ile Söke-Milas yolunda seyir halinde olan O.E. yönetimindeki kamyonet bilinmeyen bir nedenle seyir halindeyken yoldan çıkıp şarampole uçtu. Trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasını gören diğer araçlar hemen durup kaza yapan sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Araç içerisinde çıkarılan genç sürücüye vatandaşlar su vererek sakinleştirmeye çalışırken, ilk etapta iyi olan sürücü daha sonra fenalaştı. Ambulans ile Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın vücudunda kırıkların olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, görgü şahitleri "Araç normal seyrediyordu. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı" diyerek kazanın neden meydana geldiğini anlayamadıklarını belirttiler

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber