İl Müdürü Bağcı, kadro alan personeliyle yemekte buluştu

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, sözleşmeli memur olarak çalışırken geçtiğimiz günlerde kadroya geçirilen personelleriyle birlikte yemekte bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İl Müdürü Bağcı, kadro alan personeliyle yemekte buluştu

Çıkarılan yasa ile kadroya geçirilen kurum personelleri, mutluluklarını İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı başta olmak üzere, kurum personeli ile paylaşmak üzere bir öğle yemeği düzenlendi. Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu bahçesinde düzenlenen yemek programında İl Müdürü Bağcı, Kurum Personeli ve kadroya geçen personellerin mutlulukları birlikte kutladı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında çıkarılan 6495 Sayılı Torba Kanun ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na eklenen Geçici 41'inci madde doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığında çalışan sözleşmeli personeller kadroya geçirilmişti. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli olarak görev yapan ve kadroya geçirilenlerinin sayısı 9 olduğu belirtildi. Kurumda çalışan personelin birlik ve beraberliğinin her geçen gün pekiştiğini belirten Bağcı, kadrolarına kavuşan personellerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber