Ayrıldığı eşi ve annesini vurdu, kendisi de yaralandı

Konya’da bir kişi, 3 ay önce ayrıldığı eşi ve eşinin annesini evlerinin önünde vurarak yaraladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2013 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayrıldığı eşi ve annesini vurdu, kendisi de yaralandı

Konya'da bir kişi, 3 ay önce ayrıldığı eşi ve eşinin annesini evlerinin önünde vurarak yaraladı. Şüpheli eski koca tabancasını beline koyarken ateş alması sonucu yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Sarı Yakup Mahallesi Akkirman Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, üç ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocukları olan Özden K. (29) ve Faruk H. (36) çifti ayrıldı. Ayrıldıktan sonra tekrar barışmak isteyen Faruk H. eski eşini sürekli takip etmeye başladı. Akşam işinden çıkan Özden K. evine geldiği sırada aşağıda bekleyen annesi Nazmiye K. (52) ile karşılaştı. Anne ile kızını bir arada gören Faruk H., yanlarına gitti. Ayrıldığı eşi ve annesi tartışma çıkarınca eski koca belindeki silahı çekerek ateş etmeye başladı. Olayda Özden K. ayağından, Nazmiye K. ise kalçasından yaraladı. Faruk H. ise tabancasını beline koyarken ateş alması soncu kendi ayağından yaralandı. Anne ve kızı, baba Veysel K'nin çağırdığı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kızının olduğu ambulansla gelen baba ,"eski damadım boşandığından dolayı yaptı, başka hiçbir şey yok. Aşağı yukarı 2-3 ay oldu boşanalı ama çoktan beridir kızımı takip ediyormuş" diyerek olayı anlattı.

Ticari taksiye binerek kaçmaya çalışan şüpheli Faruk H. ise polis ekiplerinin çalışmaları sonucu merkez Meram İlçesi Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yakalandı. Yerden seken kurşunla yaralanan eski koca çağrılan ambulansa Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber