Öğretmen, kız öğrencilere cinsel tacizden tutuklandı

Haber Giriş : 18 Nisan 2006 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Remzi Oğuz Arık İlköğretim Okulu 2. sınıf öğretmeni Celal Öztürk, 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Öztürk ?Çocuğum olmadı. Ben onları bir baba gibi seviyordum. Yanlış anlaşıldı'' dedi.

Yüreğir'de bulunan okulda görevli Öztürk, 8 yaşındaki 4 kız öğrencisine sınıfta ve öğretmenler odasında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla öğrenci velilerince geçen hafta polise şikayet edildi. Öğrencilerin Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alındı, sağlık kontrollerinde cinsel istismar izlerine rastlandığı iddiası üzerine de Öztürk gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Öztürk, nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. Öztürk ifadesinde, 14 yıllık evliliğinde çocuğu olmadığını belirterek şunları söyledi:

?19 yıllık öğretmenim. Öğrencilerimi bir baba gibi severim. Geçen hafta yazılı yapmıştım. Çocukların çoğu kötü not aldı. Üzülmüşlerdi. Tepki gösterdiler. Kendilerini sakinleştirmek, gönüllerini almak için kız öğrencilerden dördüyle bazı erkek öğrencileri kucağıma aldım. Cinsel tacizde bulunmadım. Hatta yazılı kağıtlarını velilerine gönderdim. Bunlardan birinin annesi, günde iki kez sınıfa gelen birisidir. Kötü not yüzünden kendisiyle tartıştık. Tartışma nedeniyle diğer velileri de kandırıp hakkımda böyle bir şikayette bulunmuş olabilir. Bu suçlamayla karşılaştığım için çok üzgünüm.'' Kız öğrenciler de polise verdikleri ifadelerinde ?Öğretmenimiz bizi kucağına alıyordu. Cinsel organını gösteriyordu. Ders saatinde bizi öğretmenler odasına götürüp eliyle cinsel organımızı ve göğüslerimizi elliyordu'' dedi.

Milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber