Kendini vuran Danıştay üyesi öldü!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir parkta intihar ettiği ileri sürülen Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak, hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2015 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kendini vuran Danıştay üyesi öldü!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir siteye ait parkta, tabancayla intihar ettiği öne sürülen Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak, hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Danıştay üyesi Yurdabak, İstanbul'dan ailesiyle tatil için Bodrum'a giderken Cumhuriyet Mahallesi Serin Sokak'ta oturan akrabalarını ziyaret etti.

Yurdabak, akrabalarının oturduğu siteye ait parkta beylik tabancasıyla göğsüne bir el ateş ederek, kendisini vurdu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Yurdabak'ı Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Yurdabak'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CENAZE ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Tatil için eşi ve iki oğlu ile Bodrum'a giderken, Bursa'da, Merkez Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Selin Sokak'ta yaşayan kayınbiraderi Mustafa Güvener'i ziyaret eden Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak'ın cenazesi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınıp, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da çalışırken Ankara'ya çıkan tayinini durduramadığı için rahatsızlık duyduğu iddia edilen Ali Yaşar Yurdabak'ın, kayınbiraderinin evinden çıktıktan sonra çocuk parkı için tahsis edilen ağaçlık alanda yere oturduktan sonra silahıyla göğsüne ateş ettiği belirtilrdi. Yurdabak'ın intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.

ALİ YAŞAR YURDABAK KİMDİR

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1988 yılında mezun olmuştur. 1990'da İstanbul İdari Yargı Hakim Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla; Danıştay Tetkik Hakimliği, Edirne Vergi Mahkemesi Üyeliği, Edirne İdare Mahkemesi Üyeliği, Van ve Adana İdare Mahkemesi Başkanlığı ve Adana Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı yapmıştır. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı iken, 15 Aralık 2014 tarihinde Danıştay Üyeliğine atanmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber