Polis akademi başkanları İstanbul'da buluşacak

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 13 Ekim 2006 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa Polis Akademileri Baskanlari ve Egitim Kurumlari Konferansi'nin 14.'sü 19-21 Ekim 2006 tarihinde Istanbul'da yapilacak.

Emniyet Genel müdürlügü Sözcülügünün yazili olarak yaptigi haftalik basin açiklamasi 14. Avrupa Polis Akademileri Baskanlari Ve Egitim Kurumlari Konferansi hakkinda bilgi verildi.

Hanns-Siedel Vakfi ile Polis Akademisi Baskanligi tarafindan ve Emniyet Genel Müdürlügü'nün ev sahipliginde Istanbul'da gerçeklestirilecek konferansa Avrupa Birligi, Dogu Avrupa, Balkanlar, Orta Asya ve bölge ülkelerinden polis akademileri baskanlari, polis egitimcileri, bilim adamlari ile akademisyenler katilacagi ifade edildi.

Polis Egitim Ve Ögretiminde Çagdas Yaklasimlar' basligi adi altinda 19-21 Ekim 2006 tarihleri arasinda yapilacak konferansta sinir asan suçla mücadelede polis egitimi, polis egitim ve ögretiminde mevcut stratejilerin analizi, polis egitim ve ögretim alaninda ulusal ve uluslar arasi isbirligi, polis egitim ögretiminde AB standartlari, polis egitim ögretiminde sorunlar ve polis liderligi ve egitiminde karsilastirmali yaklasimlar gibi konularda ele alinacak.

Türkiye geneli polis sorumluluk bölgesinde 03-09. Ekim tarihleri arasinda 79 trafik kazasi meydana geldi. Bu kazalarda, 91 kisi hayatini kaybederken, 94 kisi de yaralandi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber