Cizre'ye gönüllü giden doktora teşekkür belgesi

Isparta'dan 15 günlüğüne Şırnak'ın Cizre ilçesine gönüllü olarak giden doktora teşekkür belgesi verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2016 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cizre'ye gönüllü giden doktora teşekkür belgesi

Isparta Devlet Hastanesinde görevli iken 15 günlüğüne Cizre Devlet Hastanesine gönüllü giden Dr. Halil Samancıoğlu'na teşekkür belgesi verildi.

Isparta Devlet Hastanesi'nde Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın ile bir araya gelen beyin cerrahı Halil Samancıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada Cizre'ye Sağlık Bakanlığının desteği ile çok güvenli bir şekilde gittiğini söyledi.

Orada yaralı asker ve polisler ile sivil halka diğer illerden gelen doktorlarla sağlık hizmeti sunduğunu anlatan Samancıoğlu, bu şekilde orada sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşatmadıklarını kaydetti.

Cizre'de daha güzel günlerde hizmet vermeye çalışacaklarını belirten Samancıoğlu, "Orada sadece acil hizmeti alıyor hastalar. Gördüğüm en önemi şey Sağlık Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının iki tırla gidip orada sivil halka ihtiyaçların giderilmesi için malzemeler getirmesi" dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman, bölgeye Isparta sağlık çalışanları olarak destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Açıklamaların ardından Aydın, Samancıoğlu'na teşekkür belgesi verdi.

Murat Yolcu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber