Kahramanmaraş öğretmenevi, 5 yıldızlı otel gibi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2006 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son 10 ayda 22 bin 400 kişiyi ağırlayan Kahramanmaraş Öğretmenevi, restoranı, dinlenme tesisleri ve lüks odalarıyla 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

Yatak sayısıyla bölgenin en büyük öğretmenevlerinden biri olan Kahramanmaraş Öğretmenevi, 13 yıldır hizmet veriyor. Öğretmenevi Müdürü Murat Devrek, tesislerinde otel, lokanta, teras kat, düğün salonu, kütüphane ve internet hizmeti verdiklerini belirterek, son 10 ay içerisinde 22 bin 400 kişiyi ağırladıklarını ifade etti. Otel bölümünde önceliğin üyelere verildiğini vurgulayan Devrek, bu ünitede doluluk oranı dikkate alınarak kamu personeli ve bunların yakınlarına da hizmet verdiklerini kaydetti. Öğretmenevinin komple bir tesis olduğunu belirten Devrek, 2006 yılında 300 düğün ve nişan yapıldığını söyledi. Devrek, "Ayrıca 300 metrekare alana sahip olan lokanta bölümümüzde aynı anda 250 kişiye yemek verebiliyoruz. Diğer yandan talep olduğu takdirde özel yemekli toplantılar, canlı müzik ve yemekli eğlenceler de düzenlemekteyiz" dedi.

Bütün odalarda internet hizmeti verdiklerini de vurgulayan Devrek, özel sektör anlayışı içerisinde müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber