Validen talimat, 'Yarın gel' demek yok

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, 'Halk Günü'ne katılan kurum müdürlerine "Vatandaşlar acil konularda kurumlarımıza ulaştığı zaman 'Yarın Gel' demek yok. Daire müdürlerimizden birebir vatandaşlarımızla ilgilenmesini istiyorum" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Ekim 2017 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Validen talimat, 'Yarın gel' demek yok

Vali Şehmus Günaydın Halk Günü'nde vatandaşların taleplerini dinledi. Halk Günü'ne İş-Kur, İl Milli Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürleri ile emniyet yetkilileri de katıldı.

1506 KİŞİ KATILDI

Halk günlerinde vatandaşların değişik konulardaki arzularını, taleplerini dinlediklerini aktaran Vali Günaydın, özellikle yoğun şekilde talep gelen kurumların yetkililerinin de toplantılarda hazır bulunduğunu söyledi. Bugüne kadar 1506 kişinin Halk Günü'ne katıldığını kaydeden Vali Günaydın "Bu önemli bir rakam. Vatandaşlarımızı birebir dinlemek, dertlerini bizlerle paylaşmaları çok önemli. Dinlediğimiz konuların birçoğunu çözüyoruz. Tabi her sorunu çözmemiz mümkün değil ama en azından çözülmeyen sorunun sebebini de aktararak vatandaşımızı kafasında soru işaretlerini gideriyoruz" dedi.

KURUMLARA TALİMAT

Her çarşamba saat 10.00'da Halk Günü düzenlediklerini ifade eden Vali Şehmus Günaydın, "Vatandaşlarımız buraya gelerek dertlerini anlatabilir. Ancak vatandaşlarımızın beklemeye tahammüllü olmadığı sorunları olabilir, tüm kamu kurumlarımızın müdürleri bu sorunların çözümüyle ilgilenecek. Vatandaşlarımız acil konularda kurumlarımıza ulaştığı zaman 'yarın gel' demek yok. Daire müdürlerimizden birebir vatandaşlarımızla ilgilenmesini istiyorum. Bizim bu koltuklarda oturma sebebimiz vatandaşımıza hizmet etmektir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber