İlköğretim 3. sınıf öğrencisi resim yarışmasında dünya birincisi oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2007 16:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Manisa'nın Salihli ilçesinde 50. Yıl İlköğretim Okulu 3-C sınıfı öğrencisi Ece Keskiner'in resminin, Japonya'da düzenlenen 14. Dünya Çocuk Resim Yarışmasında birinci seçildi.

1 Mart 2007'de Japonya'da düzenlenen yarışmada, Keskiner'in, 62 ülkeden çocukların eserlerini geride bırakarak, dünya birincisi oldu.

50. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Yarıcı, Ece'yi, dürüst, çalışkan ve daima lider olmayı seven, arkadaşlarıyla dostça geçinmeyi hedef seçen bir öğrenci olarak niteledi.

El becerilerinin yüksek bir özelliğe sahip olduğunu belirttiği öğrencisinin dünya birincisi seçilmesinden duydukları mutluluğu dile getiren Yarıcı, geçen yıl da benzer bir başarıyı 1. sınıf öğrencisi Sıla Ciğerci ile elde ettiklerini kaydetti.

Eski Salihli belediye başkanlarından Zafer Keskiner'in torunu olan Ece Keskiner de resim yapmayı çok sevdiğini ifade ederek, başarısını gelecek yıllarda da devam ettirmek istediğini söyledi. Keskiner, yarışmada yer alan resminin, guaj ve sulu boya çalışması olduğunu belirtti.

Ece Keskiner'in ödülünün, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek törende, İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım tarafından verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber