Maliye sözünü tuttu, fiş topladı kamera kazandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2007 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ersin Vergi Dairesi Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan "Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyası çerçevesinde düzenlenen Fiş Toplama Yarışması'nda, 76 bin 824 YTL tutarında fiş toplayan Silifke Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Cem Alkan, ilçe birincisi ve il üçüncüsü olarak dijital kamera kazandı.

Silifke Vergi Dairesi Müdür Vekili Mehmet Alıcı, Vergi Dairesi Başkanlığı'nca başlatılan "Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyası çerçevesinde, okullar arasında Fiş Toplama Yarışması düzenlendiğini belirtti. Yarışmaya öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Alıcı, "Silifke'deki okullardan 473 öğrenci yarışmaya katıldı. Bu kampanyayla amacımız; 'Ağaç yaşken eğilir' atasözünden yola çıkarak çocuklara küçük yaşta alış veriş yaptıktan sonra belge ve fiş almayı öğretmektir. Kampanyayla amacımıza ulaştığımıza inanıyorum. Çocuklarımız artık alış veriş yaptıktan sonra mutlaka fiş alıyor. Ayrıca fiş almayan velisini de uyarıyor" dedi.

Yarışma çerçevesinde, fiş toplamına göre 76 bin 824 YTL tutarında fiş toplayan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Cem Alkan ilçe birincisi ve il üçüncüsü olarak dijital kamera kazanırken, 4 bin 358 fişle fiş sayısına göre birinci olan Göksu İlköğretim Okulu öğrencisi İsmet Enes Eren de MP3 çalar kazandı. En çok fiş toplayan Atatürk İlköğretim Okulu'na da masaüstü bilgisayar hediye edildi.

Dereceye giren diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber