Lise öğrencisi intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2007 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Diyarbakır Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan 18 yaşındaki M.D., okuldan sonra çalıştığı serbest muhasebecide kendisini iple astı. M.D'nin okulunda sınıf arkadaşları dersi bırakıp yas tuttu.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz cumartesi günü, Şehitlik semtinde bulunan Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi muhasebe bölümünde okuyan 11 A sınıfı öğrencilerinden M.D., okuldan sonra hem staj görmek hem de ekmek parası kazanmak için çalıştığı serbest muhasebecide kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Neden intihar ettiği henüz belirlenemeyen M.D'nin öğrencisi olduğu Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde yas ilan edilirken, okul idarecileri ve öğretmenler oldukça üzgün olduklarını söylediler. Derslerinde başarılı olan M.D'nin neden intihar ettiği belirlenemezken, Emniyet Müdürlüğü intihar ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öte yandan, M.D'den geriye sadece ders gördüğü defteri kalırken, okul müdürleri ve öğrenciler üzgün oldukları için konu ile ilgili açıklama yapmayacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber