Lise son sınıf öğrencisi menenjitten öldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2008 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir İMKB Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Bölümü 11. sınıf öğrencisi Hasan İşler (17), menenjit hastalığından hayatını kaybetti.

Bu yıl okul birincisi olmak için çaba sarfeden öğrenci, cuma akşamı rahatsızlandı. Saat 23.00 sıralarında kusan İşler'i, öğretmenleri Balıkesir Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk tedavisi burada yapılan İşler, ilaçlarını aldıktan sonra taburcu edildi. Okulun yatakhanesine giden işler, tekrar fenalaşınca geceyarısı yine hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan İşler, BAÜ Tıp Fakültesi ve Balıkesir Devlet hastanelerinde yer bulunamadığı için Bursa Özel Medikal Park Hastanesi'ne sevk edildi. Menenjit teşhisi konulan İşler, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hasan İşler'in cenazesi, Savaştepe ilçesinin Akpınar köyünde toprağa verildi.

Arkadaşları, İşler'in sınıftaki sırasına bir buket çiçek koydu. Yakalarına da fotoğrafını asan arkadaşları, "Hasan, çok başarılı bir öğrenciydi. Bu yıl okul birincisi olmak için boş zamanlarını test çözerek değerlendirirdi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber