Ankara Valiliği'nden 23 Nisan için trafik önlemleri

Haber Giriş : 21 Nisan 2008 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri nedeniyle trafik önlemleri aldı.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Anıtkabir'deki tören nedeniyle 23 Nisan Çarşamba günü saat 07.30'dan itibaren Gençlik Caddesi'nin Tandoğan kavşağından geliş istikametinin sağ şeridi ile Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi'ne gidiş istikametinin sağ şeridi tören sonuna kadar trafiğe kapalı olacak.

Birinci Meclis'teki tören için saat 09.30'dan itibaren Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Baruthane Kavşağı-Ulus Kavşağı arasındaki yol trafiğe kapatılacak.

Ayrıca saat 13.00'te de Wolkswagen Bayram Şenliği Korteji için Atatürk Kültür Merkezi alanında başlayıp Ulaştırma Kavşağı, Kazım Karabekir Kavşağı, Baruthane Kavşağı, Ulus, Opera, Sıhhiye, Kızılay, GMK Bulvarı, Maltepe ve Tandoğan'dan Anıtkabir'e kadarki güzergah geçici olarak kapatılacak.

Sevgi Korteji nedeniyle saat 18.00'de, Altınpark'tan başlayarak İrfanbaştuğ Caddesi, Çankırı Caddesi, Ulus, Atatürk Bulvarı, Kızılay Meydanı, Akay Kavşağı, İnönü Bulvarı, Konya Devlet Yolu, AKM, Turgut Özal Bulvarı'na kadar ki güzergah geçici olarak kapatılacak.

Kızılay Meydanı'nda saat 19.00'da yapılacak konser nedeniyle ise saat 16.00'dan itibaren Atatürk Bulvarı-Meşrutiyet Caddesi girişinden, Sıhhiye'den Kızılay yönüne geliş istikametinin Sıhhiye kavşağından, GMK Bulvarı Özveren Sokak'tan ve Ziya Gökalp Caddesi Mithatpaşa Köprü altındaki yol konser sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber