MHP lideri Bahçeli: Pergelimizin sabit ucu Ankara'dır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında siyasi partilerin siyaset alanını güçlendirmek için var olduğunu belirterek, demokratik kültürün gelişmesi için mutabakat çağrısı yaptı. Bahçeli, "İdeolojik koordinatlarımız farklı olsa da politik merkezimiz Türkiye'dir. Pergelimizin sabit ucu Ankara'dır" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ekim 2026 10:50, Son Güncelleme : 06 Ekim 2026 10:50
MHP lideri Bahçeli: Pergelimizin sabit ucu Ankara'dır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, siyasi partilerin siyaset alanını güçlendirmek için olduğunu belirterek, "İdeolojik koordinatlarımız farklı olsa da politik merkezimiz Türkiye'dir." çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşuyor.

"28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 5. yasama yılının ilk grup toplantısında sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Başarılarla dolu bir yasama yılı geçirmenizi Allah'tan niyaz ediyorum." diyerek sözlerine başlayan Bahçeli'nin buradaki konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:
"Siyasi partiler siyaset alanını güçlendirmek için var. Demokratik kültürün olgunlaşması için mutabakat içinde olunmalıdır.
İdeolojik koordinatlarımız farklı olsa da politik merkezimiz Türkiye'dir. Pergelimizin sabit ucu Ankara'dır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber