Zimmetine yüklü miktarda para geçirdiği iddia edilen bankacı ortadan kayboldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Kasım 2008 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bir bankanın Karya Şubesi'nde müdür yardımcısı olarak çalışırken, iki gün önce ortadan kaybolan 49 yaşındaki Seyfullah Durukan'ın zimmetine 400 bin YTL, 165 bin dolar ve 11 bin euro geçirdiği iddia edildi.

Yapı Kredi Bankası'nın Karya Şubesi'nde müdür yardımcısı olan, evli, 4 çocuk babası Seyfullah Durukan, 25 Kasım Salı günü hastanede yatan bir yakınını ziyaret edeceğini belirterek izin istedi. Durukan'ın dün işe gelmemesinden kuşkulanan banka yetkilileri hesaplarda inceleme yaparken, 400 bin YTL, 165 bin dolar ve 11 bin euro'nun zimmete geçirildiğini saptadı. Banka yetkilileri olayı polise bildirirken, 1999 yılında aynı bankanın Bodrum şubesinde göreve başlayan, 20 gün önce de Karya şubesine atanan Seyfullah Durukan'ın daha önce de zimmetine para geçirmiş olabileceğini gözönüne alarak geçmişe yönelik inceleme başlattı.

Bu arada, polis, Seyfullah Durukan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen ve Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi gören A.D. adlı kadının ifadesinin aldı. A.D'nin ortadan kaybolan Seyfullah Durukan'ın nerede olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber