Aktif Bank-PTT işbirliğiyle ucuz para transferi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2010 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aktif Bank-PTT işbirliğiyle hayata geçirilen Ucuz Para Transferi (UPT) sayesinde tüm bankalardan online PTT işyerlerine ve tüm online PTT İşyerlerinden bankalara, ucuz ve kolay bir şekilde para transferi gerçekleştiriliyor.

Aktif Bank ile PTT yeni bir işbirliğine imza atıyor ve para transferi sisteminde yeni bir dönemi başlatıyor. UPT ile artık Türkiye'nin her yerine uygun fiyatlarla para transferi yapmak mümkün olacak.

UPT ile tüm bankalara ve banka şubesi olmayan ilçe/nahiyelerine yapılacak para transferi, PTT'nin 4 bine yakın online işyeri sayesinde artık en yaygın biçimde; ucuz, kolay, hızlı ve güvenli bir biçimde gerçekleşiyor.

UPT'nin detaylarının aktarıldığı basın toplantısında konuşan Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir, UPT ile tüm yerleşim yerlerinde kapı komşusu olmayı ve ayrıca banka şubesi bulunmayan yerleşim beldelerinde yaşayan nüfusun hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Halisdemir, "Ülkemizin köklü kurumlarından PTT ile birlikte Türkiye'de bir ilke imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. UPT ile bankalar arası para transferi çok uygun fiyatlara yapılıyor. Artık para gönderirken fazla para harcamak yok. Aktif Bank olarak etkin ürün ve servislerimiz, yaygın hizmet anlayışımızla önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımıza 'yenilikçi ürün ve hizmetler' verebilmek için çeşitli işbirlikleri yapacağız" dedi.

PTT Genel Müdürü Osman Tural ise 169 yıldır Türkiye'nin her köşesine ulaşarak insanlara mutluluk dağıtan PTT'nin böyle bir fırsatın içinde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yaşadığımız çağda vatandaşın hayatını kolaylaştıranlar kazanıyor. UPT ile askerdeki oğluna, üniversitede okuyan kızına, hasta yakınına para göndermek isteyenler artık yüksek fiyatlar ödemeden; ucuz ve hızlı bir biçimde işlemlerini gerçekleştirecek. Aktif Bank'a bizimle yaptığı işbirliği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber