Sözleşmeli memurlar geçmişe dönük ikramiyelerini alabilecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2011 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçici işçiyken sözleşmeli memurluğa atananların geçmişe dönük ikramiye talebiyle açtıkları davalar sonucunda, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde geçici işçi olarak çalıştırıldığı dönemler için ek ikramiye ödenmesi talebiyle müracaatta bulunan 180 çalışana 415 bin TL ilave ikramiye ücreti yatırıldı.

Üniversite hastanelerinde geçici işçi olarak görev yaparken 2007 yılında sözleşmeli memur kadrosuna geçirilen memurlar işçi olarak çalıştıkları her yıl için birer aylık istihkakları tutarında ilave tediye (ikramiye) ücretlerini almaya başladı.

Türk Sağlık-Sen tarafından açılan davalar ve başvurularla geçici işçi iken memur olan çalışanların ikramiyeleri ödenmeye başlandı. Türk Sağlık-Sen'in Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde geçici işçi olarak çalıştırıldığı dönemler için ek tediye ödenmesi amaçlı müracaatta bulunmasının ardından Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma hastanesinde çalışan 180 çalışanın hesabına toplamda 415 bin TL ilave tediye ücreti yatırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber