Lise öğrencisi intihar etti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ocak 2011 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MALATYA'da lise öğrencisi 18 yaşındaki Barış Kılıç, inşaat halindeki bir binanın son katında iple kendisini asarak yaşamına son verdi.

Merkez Hacıabdi Mahallesi 2'nci Sokak'ta bulunan inşaata gelen işçiler, tahta kalıplarda asılı bir genç gördü ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Barış Kılıç'ın gece saatlerinde gelip intihar ettiğini saptadı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunurken olay yeri inceleme ekipleri de intiharın gerçekleştiği inşaatta çalışma yaptı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından inşaatın 5'inci katında bulunan Barış Kılıç'ın cesedi itfaiye aracının merdiveni ile aşağı indirildi. Ceset otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Barış Kılıç'ın dün akşam okuldan sonra evine gitmediği ve inşaata gelerek intihar ettiği sanılıyor. Okul kıyafetleri ile yaşamına son veren Barış Kılıç'ın üzerinden herhangi bir not çıkmadığı kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber