CHP Çanakkale İl Başkanı'ndan vekillik istifası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ocak 2011 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Çanakkale İl Başkanı Serdar Soydan, Haziran ayındaki genel seçimde, milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından geçen 3 Ocak'ta alınan, Haziran ayındaki genel seçimlerde milletvekili olmak isteyen il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin 10 Ocak 2011 tarihine kadar istifa etmeleri yönündeki karar doğrultusunda İl Başkanı Serdar Soydan istifasını verdi. Üç dönemdir il başkanlığı görevini yürüten Soydan, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantı sonrası milletvekiliği için aday adayı olacağını basın toplantısıyla duyurdu.

Çanakkale'de Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında iyi işlere imza attıklarını belirten Soydan, "Benim dönemimde görev alan arkadaşlarım ile birlikte Çanakkale'de CHP'nin oylarını büyük oranda arttırmayı başardık. Bu ciddi bir başarıdır. Ama ekip olarak yapılmış bir başarıdır. Bundan sonra yine örgütümden alacağım destekle bu başarıları Ankara'da milletvekili olarak, CHP iktidarında Çanakkale'yi daha iyi yerlere götürmek için devam ettirmeyi hedefliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber