26 Ocak 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2011 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

26 Ocak 2011 Çarşamba

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) 2011 Kış Dönemi Genel Kurulu'na katılmak üzere Strasbourg'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'ye dönecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutta, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i ayrı ayrı kabul edecek. (12.30/14.00)

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Sanayi Odası Meclis toplantısında konuşacak. (10.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 26-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Ekonomik Forumu 41. yıllık toplantısına katılmak üzere İsviçre'ye gidecek. Babacan, hareketinden önce Esenboğa'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Basın Kartı sahibi gazetecilere Hizmet Damgalı Pasaport (Gri Pasaport) verilmesine ilişkin BYEGM'de basın toplantısı yapacak. (10.30)

BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, Özel Koru Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren Genel Başkan Yalçın Topçu'nun sağlık durumu hakkında hastane yönetimiyle birlikte basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen panelin açılışında konuşacak. (14.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ''2011 TÜFE ve ÜFE'' konularında Türkiye İstatistik Kurumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Bilkent Otel'de, ?Kayıtlı İstihdamın Teşviki' konulu toplantıya katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Japonya Dışişleri Bakanlığı Silahsızlanma ve Bilim Departmanı Genel Müdürü Matio Noigawa'yı makamında kabul edecek. (14.30)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Gürcistan Enerji Bakanı Alexander Khetaguri ile görüşecek. (10.30)

DHMİ çalışanları, Hazine Müsteşarlığı önünde protesto gösterisi yapacak. (12.30)

TÜRK-İŞ, Torba Yasa Tasarısını protesto etmek için AK Parti İl Binası önünde gösteri yapacak. (18.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, parti merkezinde açıklama yapacak. (13.00)

Kazım Karabekir Paşa vefatının 63. yılında Kars'ta anılacak. İlk tören Gar Binası önündeki Karabekir Paşa anıtının önünde yapılacak. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi'ndeki anma törenine geçilecek.(10.00)

Mimarlar Odası, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından ?çiftliğin yeni kurumsal kimliği'ni belirlemek için açılan logo yarışmasına ilişkin açıklama yapacak. (11.00)

Kazım Karabekir Paşa vefatının 63. yılında Kars'ta anılacak. İlk tören Gar Binası önündeki Karabekir Paşa anıtının önünde yapılacak. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi'ndeki anma törenine geçilecek. (10.00)

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, 2011 Kış Oyunları'nın açılış töreni ve 'Hicaz-Bağdat Demiryolları'nın 100. Yılı Fotoğraf Sergisi'ne katılmak üzere Erzurum'a gelecek. Cuntz, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret edecek. (14.00)

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT Erzurum Radyosu'nun 50. Kuruluş Yıldönümü törenlerine katılacak. (18.30)

Sultan Abdülmecit'in torunu Fethi Sami Paşa'nın kızı Leyla Sami, Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediğini belirterek' "çok saçma" ifadelerini kullandı. Leyla Sami, filmin yeni jenerasyon için de tehlikeli içerikler taşıdığını iddia etti.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda A, B ve D Gruplarında 5. ve son hafta maçları oynanacak. Bugün Kasımpaşa-Bursaspor, Kırıkhan-Karşıyaka, Gaziantepspor -Beypazarı Şeker, Denizlispor-Medical Park Antalyaspor, Manisaspor-Gaziantep Büşükşehir Belediye ve Beşiktaş-Trabzonspor karşı karşıya gelecek. (13.30/18.00/20.00)

THY Avrupa Ligi 2. tur G Grubu 2. hafta maçında, Efes Pilsen Basketbol Takımı, Sırbistan temsilcisi Partizan ile deplasmanda karşılaşacak. (21.45)

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 14. hafta oynanacak 6 karşılaşma ile tamamlanacak.

Teledünya Erkekler Voleybol Türkiye Kupası çeyrek finallerinde 3 karşılaşma oynanacak.

Süper Lig takımlarının hafta sonu oynayacakları maçlar ile ilgili hazırlıkları ve ara dönem transfer çalışmaları takip ediliyor.

FISU Başkanı George Killian, 2011 Kış Oyunları ile ilgili Palan Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber