Otomotiv lisesinde ilk karne heyecanı yaşandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2011 15:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Türkiye'nin ihracat şampiyonu otomotiv sektörünün nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak olan Türkiye'nin ilk ve tek otomotiv lisesinde, ilk karne heyecanı yaşandı.

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından hayata geçirilen Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Teknik ve Endüstrisi Meslek Lisesi'nde, öğrenciler karne sevinci yaşadı.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcısı Tansu Sinağ'ın da katıldığı karne töreninde, öğretmenler ve öğrenciler tam kadro yer aldı. OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, Okul Müdürü Uğur Nikbay yaptığı konuşmada, oldukça başarılı çalışmalarla, 2010-2011 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Başarılı öğrencilerin karnelerine sevinirken, derslerinde zayıf olan öğrencilerin ise kendilerini üzmemeleri gerektiğini ifade eden Nikbay, öğrencilere çalışarak tüm sıkıntılarını çözebilecekleri tavsiyesinde bulundu.

Törende, dereceye giren öğrencilere teşekkür ve onur belgeleri verildi. Basketbol, satranç ve masa tenisi turnuvaları gibi sportif faaliyetlerde başarılı olan öğrenciler de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber