Ambulans takla attı: 10 yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Şubat 2011 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolcu otobüsü yolun kenarında bekleyen TIR ve kamyona çarpttı. Kazada yaralananları hastaneye götüren ambulans ise buzlanmadan dolayı takla attı. Zincirleme kazada toplam 10 kişi yaralandı.

Doğubayazıt'tan bugün saat 10.00'da, Iğdır'a gelmekte olan Bayram Erdoğan yönetimindeki 21 AT 777 plakalı yolcu otobüsü, aşırı buzlanma ve kar yağışı nedeniyle kaymaya başladı. 20 yolcunun bulunduğu otobüs, yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra yol kenarında duran bir kamyon ve TIR'a çarparak uçuruma düşmekten son anda kurtuldu. Çarpmanın etkisiyle otobüsün ön kısmında sürücü Bayram Erdoğan sıkıştı. Yolculardan Ramazan Kılıç, Zeruh Efe, Semra Yikit, Zeynep Atlı, Kemal Bağcı, Kayahan Dede ve Merve Topuz yaralandılar. Kaza yerine gelen Afet Acil Kurtarma Ekibi,Jandarma ve ambulans yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralıları Iğdır Devlet Hastenesine götüren 76 AH 250 plakalı ambulansta kaza yerinden 5 kilometre ileride yine yollarda meydana gelen buzlanmadan dolayı takla attı. Ambulans sürücüsü Kurban Tokkaya, hemşire Esra Yavuz ve otobüs kazasında yaralanan Merve Topuz Afet Acil Kurtarma Ekipleri tarafından Devlet Hastansine götürüldüler. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber